Скандал: Меѓусебна тепачка на „Гробари“ на трибини! 🎥

Една грозна сцена, за жал го уништи спектаклот на Партизан на збогувањето од Новица Величковиќ во мечот против Анадолу Ефес.

Во текот на натпреварот се случи инцидент во салата, кога навивачите на Партизан се истепаа меѓусебе на средина на последната четвртина.