Со спреј му го беше автомобилот, па доби невиден ќотек (Видео)

Еден крадец од Мексико се обидел да обои автомобил паркиран на улица, меѓутоа направил голема грешка која ќе ја памети цел живот.

Стаклата на автомобилот биле затемнети, па не знаел дека газдата е внатре. И не само тоа, туку сопственикот бил ММА-борецот, Рикардо Ареола.

Ареола не можеше да верува што се случува сред бел ден, па излезе од автомобилот и го фати разбојникот, а потоа му одржа лекција.