Дарио Срна заплака во текот на химната


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На Дарио Срина почина неговиот татко пред пет дена после долга болест, беше големо прашање дали капитенто на репрезентатицијата на Хрватска ќе заигра против Чешка.

Сепак, собра сила, ја поведе својата екипа на терен, но при интонирањето на химната не издржа да не заплаче.

Погледнете…