Никола Карабатиќ пристигнува во Берлин за да се приклучи на Франција!

Никола Карабатиќ ќе се приклучи денеска на тимот на Франција во Берлин, откако се рехабилитираше од повредата и операцијата во октомври.

Се претпоставуваше дека ќе паузира до февруари, но некако успеа да се врати Карабатиќ порано од очекуваното.

Карабатиќ ќе биде 18. ракометар на Франција, кој ќе седи на трибините заедно со Мелвив Ричардсон, но се очекува да се врати на теренот на 19 јануари, кога ќе почне втората рунда од натпреварувањето.

Advertisements