Тајно го сликал Шумахер и бара милион евра за да не ги објави фотографиите!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Италијанските медиуми објавија дека едно лице побарало милион евра за да не ги објави фотографиите кои тајно ги направило од Михаел Шумахер, чија состојба во моментов останува мистерија.

Легендарниот германски возач во 2013 година имаше несреќа за време на скијање на Алпите, по што малку информации ѝ се познати на јавноста за неговата здравствена состојба.

Личноста која бара милион евра тврди дека е блиска со семејството Шумахер и намерата ѝ е да му покаже на цел свет како изгледа возачот во моментов.

Иако семејството знае за кого станува збор, сепак не откриваат повеќе детали во јавност.