Ограбен тренерот на Вардар – украдени важни информации, клубот нуди награда!

Тренерот на голманите на РК Вардар, Дејан Периќ, се соочил со голема непријатност, откако некој му ги украл документите и компјутерот.

Црвено-црните веднаш реагираа и понудија награда за тој кој ќе даде дополнителни информации.

Advertisements