Ѓоковиќ во улога на тренер на згодната Олга Даниловиќ 📷

Новак Ѓоковиќ во Белград изгради голем тениски центар на 25 мај, а за него пишуваа и светските медиуми. Србинот им го отстапува теренот и на останатите колеги за да вежбаат.

Во тренинг-центарот деновиве беше и Олга Даниловиќ, која се подготвува за следната сезона во надеж дека ќе успее својот талент да го преточи во добра сезона.

Даниловиќ ја доби најголемата можна поддршка и совети, зашто на тренинзите беше и Ѓоковиќ, кој се стави во улога на тренер.

„Одличен волеј. Прв форхенд удри…“, почна да дели совети Ѓоковиќ.