Вака изгледа компилација на најдобрите потези на Паје на ЕВРО


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Вака изгледа компилациај на најдобрите потези на францускиот фудбалер Паје, кој навистина блеска во досегашниот дел од ЕВРО.

Погледнете: