„Не ме загрижува ГН Англија, туку Силверстоун“

January 8th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
„Не ме загрижува ГН Англија, туку Силверстоун“
Мотоспорт
0

Берни Еклстон даде коментар на вестите дека Силверстоун ќе се откаже од ГН на Англија.

„Не ме загрижува ГН Англија, туку Силверстоун. Тие имаат одлични навивачи, сигурно нема да ја изгубат Ф1.“

Еклстон би сакал трката да остане на истото место.

„Не сакаме да го изгубиме Силверстоун. Ќе зборуваме со луѓето од таму и ќе видиме што е проблемот, па ако можеме ќе го решиме. Ако не можеме, постојат многу други опции во Англија.“

Comments are closed.