Фалкао на крајот на кариерата доживеа срам од „играчи од улица“!

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Фалкао на крајот на кариерата доживеа срам од „играчи од улица“!
Вести
0

Фалкао е еден од најголемите футсал играчите на сите времиња, а иако пред неколку недели објави дека ја завршува кариерата и понатаму остана на терените.

Така во понеделник учествуваше на хуманитарен натпревар, а по тоа што му го направи тимот Шон Гарниер, натпреварот сигурно нема брзо да го заборави.

Гарниер со фантастичен трик на турна топката низ нозете на Фалкао, а на легендарниот Бразилец не му остана ништо друго освен да му честита на одличниот потег.

Comments are closed.