Фалкао на крајот на кариерата доживеа срам од „играчи од улица“!

0

Фалкао е еден од најголемите футсал играчите на сите времиња, а иако пред неколку недели објави дека ја завршува кариерата и понатаму остана на терените.

Така во понеделник учествуваше на хуманитарен натпревар, а по тоа што му го направи тимот Шон Гарниер, натпреварот сигурно нема брзо да го заборави.

Гарниер со фантастичен трик на турна топката низ нозете на Фалкао, а на легендарниот Бразилец не му остана ништо друго освен да му честита на одличниот потег.

Share.