Апел за помош: Го бодреше Вардар, сега него му треба поддршка. Да помогнеме!

January 9th, 2017 | by pance
Апел за помош: Го бодреше Вардар, сега него му треба поддршка. Да помогнеме!
Македонија
0

Ги повикуваме сите хумани граѓани кои сакаат и можат да да помогнат на семејството Колевски кои својот дом речиси целосно го загубија во голем пожар.

Добредојдена е скоја донација која ќе биде од голема помош на опожареното семејство. На вакви температури тешко е да си без кров над главата..
Сметка за донации
270-7000418249.91

Банка депонент: Халк Банк

Comments are closed.